Blomsterprenumerationer

Tänk vad smidigt det skulle vara om du kunde få dina favoritblommor skickade automatiskt till din butik med jämna mellanrum – för samma pris varje gång…

Tänk då vilken tur att vi har en sådan lösning just för dig! Du kan nämligen prenumerera på blommor på Marknadsplatsen. Men vad innebär det egentligen att prenumerera på blommor? Här nedan hittar du svaren på många av frågorna som vi får. Har du en annan fråga som du vill ha svar på? Tveka inte att ringa eller mejla oss.
Alla våra kontaktuppgifter hittar du här. Har du frågor om de allmänna köpvillkoren för blomsterprenumerationer hittar du det här.

Vad innebär det att blomsterprenumerera på Marknadsplatsen?
Bättre priser på blommor och växter eftersom du får samma pris varje vecka, oavsett om marknadspriset förändras. Och så sparar du tid eftersom du slipper lägga in din beställning manuellt varje vecka.

Vad kostar det att prenumerera?
Det kostar ingenting att prenumerera, det är en tjänst som vi erbjuder.

Hur börjar jag prenumerera?
Vi har en flik inne på Marknadsplatsen som heter Förmånsprenumeration. Där hittar du ett stort sortiment att välja och vraka i. Det är bara för dig att gå in där och börja välja vad du vill ha.

Är det uppsägnings- eller bindningstid på min prenumeration?
Det är minst åtta veckors bindningstid och sedan är det två veckors uppsägningstid.
Vill du pausa din prenumeration så måste du säga till i två veckor i förväg.

Vilka är fördelarna med att prenumerera?
Fördelarna är att du oftast får bättre priser, ett fast pris under hela prenumerationsperioden och att du sparar tid eftersom du slipper lägga in din beställning manuellt varje vecka.

Varför bara ”oftast bra priser”?
Blommorna som vi skickar köps in direkt från auktionen och därför är det alltid dagspriser som gäller. Sedan påverkar andra faktorer priset så som högtider, internationella händelser mm. Kort och gott så kan man säga att allting handlar om tillgång och efterfrågan.

Kan jag ändra min stående prenumeration när jag vill? Hur gör jag då?
Du kan ändra i din prenumeration vid några enstaka tillfällen men du kan inte ändra varje vecka. Det går att göra rimliga ändringar av utvalda produkter. För att ändra enstaka produkter hör du av dig två veckor innan du vill att ändringen ska träda i kraft. Det är inte möjligt att göra sistaminutenförändringar strax före säsongspikar/högtider.

Hur ofta får jag min prenumeration?
Minst en gång i veckan men vill du ha leverans fler gånger i veckan så går det också bra. Du kan  två olika prenumerationer som har levereras på olika dagar.

Hur mycket eller lite kan jag prenumerera på varje gång?
Hur mycket eller lite bestämmer du själv, men vi har en minsta köpgräns på 1 500 kr. Är din prenumeration mindre än det så får du ändå gå in i systemet varje vecka och fylla upp din order manuellt.

Hjälper ni mig att ta fram en prenumeration som kan passa mig?
Vi hjälper alltid till om du vill det – det gör vi i alla lägen.

Kan jag både prenumerera och köpa annat på Marknadsplatsen?
Absolut! Prenumerationen kan du ha för för ditt bassortiment och då får du det till fasta och bra priser varje vecka. Du kan alltid gå in och fylla på med säsongens blommor och sådant som du kanske har fått beställningar på.