Gör den officiella buketten till Eldsjälsgalan!

I mars 2017 är det dags för Eldsjälsgalan. Folkspel (Svensk föreningslivs eget spelbolag) har som syfte att alla människor oavsett bakgrund eller förutsättningar har rätt att må bra. Svenskt föreningsliv främjar hälsan, integrationen och respekten för andra.

Vi tycker detta är helt fantastiskt och stöttar därför Folkspel genom att ta fram en Eldsjälsbukett där Euroflorist skänker 10 % av blomstervärdet till Folkspel. Detta så att de kan fortsätta arbeta för ett öppnare Sverige och ett starkare föreningsliv.

BUKETT PÅ EUROFLORIST.SE
Från och med 1 september kan Eldsjälsbuketten beställas från www.euroflorist.se så vi tänkte därför underlätta ditt arbete genom att berätta vad Eldsjälsbuketten består av, hur du enklast skapar den och var du får tag i de mest prisvärda och hållbara blommorna. Självklart kan du ladda ner det tillhörande gåvobeviset från Eflorist som vanligt.

Vilka blommor som ingår i buketten? Det ser du lite längre ner…


Ladda ner det tillhörande gåvobeviset från Eflorist >>

Här hittar du blommorna till buketten >>

Läs mer om Eldsjälsgalan >>

Nominera din eldsjäl till galan >>Rundbunden bukett med orangea liljor, Houdinirosor, elegansnejlikor, dianthus, vaxblommor, hösthirs, eukalyptus och salal.

bouu2