Välkommen till vår floristblogg

Välkommen till Marknadsplatsens floristblogg! Vad är Marknadsplatsen? kanske du undrar. Och varför har den en blogg? Jo, Marknadsplatsen är en digital marknadsplats där florister anslutna till oss på Euroflorist kan göra sina inköp av blommor, torrvaror och diverse tillbehör om de vill. Eftersom utbudet där är helt enormt och kreativiteten bland alla duktiga florister landet över bubblar över fullständigt skapar vi nu en blogg där kunskap, kollektiv inspiration och matnyttiga idéer kan samlas. Denna blogg kommer därför, först och främst, rikta sig till florister.

Läser du detta och råkar vara privatperson så är det ingen tvekan om att du kan inspireras och ha det riktigt kul här inne också.

Vad kan du som läsare förvänta dig av denna blogg? Om vi säger såhär – vi kommer, med vår gedigna kunskapsbank i grunden och trevande humor som körsbäret på toppen, hänge oss totalt för att överträffa dina förväntningar. Förvänta dig allt ifrån expertutlåtanden, husmorsknep och de senaste trenderna till behind-the-scenes hos dina (och våra) kollegor, DIY-inspiration och kattklipp (med blomstertema såklart).

Vi hoppas att du ska trivas här på bloggen!

På återseende
/ Bloggteamet