► Martins favoriter på Marknadsplatsen

VECKA: 15. Då var det dags för Martin på Marknadsplatsen att dela med sig av sina favoriter. Förra veckan kunde vi njuta Lottas topp tio – nu har vi sju magiska sorter. Speciellt Ice Cream tulpanen. Du kan bli en an de första floristerna i världen att ta in den detta året. Läs mer om varför här!

Tulpan Ice Cream
Denna häftiga och väldigt speciella tulpan kommer mycket snart till Marknadsplatsen. Vi har lyxen att kunna erbjuda de 200 första exemplaren i hela världen till våra florister. Håll ögonen öppna och missa inte detta!

Grab n’ Go-buntar med diverse blommor
Nu börjar säsongen då det är enklare att ha blommor utanför butiken, temperatur- och vädermässigt. Dessa smarta påsar attraherar mina ögon och lockar dessutom en skylt bredvid med ”ta 3 betala för 2” så köper jag gärna med mig dessa hem. Finns i olika färger och med flera olika innehåll – i bilden ovan ser du anemoner.

Dianthus Hypnose
Äntligen har vi fått in denna attraktiva och efterlängtade nejlika i vårt sortiment. Underbar färg!

Löjtnantshjärta (Spectabilis Alba)
Fyll den romantiska buketten med ”riktiga” hjärtan. Romantik och vår, hand i hand.

Germini Elite mix
För den som har svårt att bestämma sig och som vill ha en färgexplosion i sin butik. Denna mixen innehåller eliten ur sortimentet från en av världens bästa Germini-odlare, Holstein.

Red Naomi Supra från Porta Nova
Om ni inte har provat Red Naomi Supra från Porta Nova – världens bästa Red Naomi-odlare så gör det! Enligt Porta Nova själva och majoriteten av blomstervärlden så anses denna kvalitet vara den allra bästa. Provas på egen risk eftersom det kan vara svårt att ”återgå” till andra Red Naomi-kvaliteter 😉

Hydrangea Magical Chrystal
Äntligen är de holländska Hortensiorna i full blom. Kvalitén blir bara bättre och bättre.
Symboliserar vår, värme och ljus för mig.

// Martin på Marknadsplatsen

Marknadsplatsen Sverige
Euroflorist Skandinavien

Stor bild lånad från Porta Nova.