Vad är Marknadsplatsen?

MP.JPG
Historia

Konkurrensen har blivit tuffare och många florister har berättat hur svårt det är att klara sig när inköpspriserna för den enskilda floristen ligger på samma nivå som du kan köpa blommor för i en vanlig livsmedelsbutik. Därför startade vi Marknadsplatsen – en virtuell marknadsplats på nätet.

Grundtanken med Marknadsplatsen är enkel: Vi vill erbjuda dig ett smidigare sätt att göra dina inköp, fortfarande med fokus på högsta kvalitet. Men det handlar också om att bygga en gemensam styrka. När allt fler gör sina inköp på Marknadsplatsen kan vi pressa inköpspriserna och stärka vår gemensamma konkurrenskraft.

Marknadsplatsen handlar du direkt från utvalda odlare och leverantörer utan några onödiga mellanhänder. Du får tillgång till ett enormt utbud av både blommor, växter och torrvaror av högsta kvalitet. Du beställer enkelt i vår webbutik och varorna levereras direkt till din dörr.

Högsta kvalitet
Euroflorist har ett stort nätverk över hela Europa, vilket gör att odlare och leverantörer står i kö för att få sälja på Marknadsplatsen. Vi plockar bara ut de bästa för att du ska kunna välja bland varor av högsta kvalitet.

Färskare blommor
Dina blommor levereras direkt från odlarna utan onödiga mellanhänder. Du får därför pinfärska blommor med en överlägsen hållbarhet till din butik.

Unika produkter
På Marknadsplatsen har vi ett mycket stort utbud av standardprodukter av hög kvalitet. Men vi satsar också på unika produkter. Nya spännande varianter som vi har exklusiv rätt att erbjuda våra florister.

Flexibelt och bekvämt
Du kan beställa små eller stora kvantiteter, hur ofta du vill. Vi levererar direkt till din dörr på bekväma tidpunkter, naturligtvis under dina öppettider.

Fairtrade och FFP
Många av blommorna på Marknadsplatsen är ffp-certifierade (Fair Flowers Fair Plants) vilket innefattar både miljöcertifiering och social certifiering. Det finns även blommor som har en Fairtrade-märkning, till exempel rosor från Kenya.

Inte bara blommor
På Marknadsplatsen finns ett brett utbud av torrvaror, presenter, verktyg och tillbehör från olika leverantörer. På den svenska Marknadsplatsen finns även en gedigen växtavdelning som har lovordas av våra florister.