Inspirerande skyltning med presentkort

Grillkvällar, födelsedagar, bröllopsdagar, inflyttningsfester, nyfödda, semestrar… det finns mycket att fira! Ett presentkort är den perfekta gåvan till den som har allt. Fyll på ditt lager och var redo inför våren och sommarens alla evenemang, middagar och fester. Men på vilka sätt kan du bäst uppmärksamma dina kunder på att presentkort är en fantastisk present? Vi har samlat några tips på hur du kan skylta med presentkorten i din sommaraffär. (Psst! Längre ner hittar du inspirationsbilder.)

Enkelhet
Stick ner enstaka snittblommor i konservburkar och flaskor och häng upp presentkorten ovanför eller i ditt romantiskt enkla stilleben. Komplettera gärna med en lapp där de står att de kan köpa och ge bort presentkort hos dig och skapa lika vackra stilleben hemma.

Den perfekta korgen som present
Inspirera dina kunder  genom att plocka ihop en vacker korg med godsaker och produkter från din butik. Addera några färska frukter, kanske något gott att dricka, färska blommor och såklart – ett presentkort på en hedersplats i korgen. För ingen presentkorg blir fulländad utan ett presentkort, eller hur?

Bjud på saft i sommarhettan
Fånga dina kunders uppmärksamhet bredvid presentkortsstället genom att bjuda på saft och stå och snacka en stund. En paus behöver alla.

Fyll burkar med solsken och socker
Fyll burkar och vaser med vackert godis och matcha färgen på godiset med färgen på snittblommorna på samma bord. Bjud på godis och ge exempel på hur de kan ge bort ett presentkort i kombination med godis. Fyll små burkar med godis och sätt ner ett presentkort i burken. Fångar garanterat allas uppmärksamhet!

Blommor när det passar mottagaren
Ställ en vattenkanna och en kruka på ett bord. Fyll krukan med jord och “plantera” presentkorten där i. Presentkort är blommor som klarar sig utan vatten en längre tid – perfekta att ge bort på sommaren när många är bortresta.

Gissningstävling – en klassiker
Fyll en vas med snäckor, stenar, pärlor, knappar, vattenkristaller eller nötter och be dina kunder gissa hur många som finns i burken. De lämnar sin mejl och sitt svar och den som vinner får några presentkort i pris. Sprid gärna aktiviteter som denna på dina sociala medier så du når fler kunder.

Tea time
Bjud in till scones och te. Fram med de knypplade dukarna, tekopparna, kakorna och presentkorten. För vem skulle inte uppskatta ett presentkort på blommor och lite fika? Fyll koppen med Oasis och stick ner de gräddigaste och fluffigaste blommorna du har, ställ fram lite te och några småkakor och du fångar känslan direkt.

Lek med teman
Våga ta ut svängarna och lek med teman. En dag vid havet, picknick, cykelutflykt, grillfest, kalas – bara din fantasi sätter gränserna. Bjud dina kunder på en överraskning och inkludera dina produkter och presentkort i ekvationen. Bjuder både på härliga skratt och till bättre affärer under sommarmånaderna.

Så beställer du dina presentkort
Du beställer enkelt alla dina presentkort på Marknadsplatsen.
Frågor? Ring oss på 040-602 00 14

sca300kr_hr.jpg

Valörer: 25 kronor, 50 kronor, 100 kronor, 200 kronor och 300 kronor

Bilder från: 
http://tinywhitedaisies.tumblr.com/
http://paleoleap.com/peach-raspberry-lemonade/
http://www.the36thavenue.com/handmade-gifts-sunshine-in-a-jar/
http://www.hiphiphoorayblog.com/2010/11/pink-gumballs-party/
http://www.stylemepretty.com/vault
Stor bild från Sugar and Charm.