“Jeg kan bestille varer når det passer mig”

(Intervju på Danska och Svenska) 

Hvad plejer du at handle via Markedspladsen?
Jeg handler størsteparten af min snit på Markedspladsen, det samme gælder binderiartikler, værktøj, indpakning, ja det meste af det vi bruger på daglig basis.

Hvordan hjælper Markedspladsen dig, i din forretning?
Markedspladsen hjælper mig i det daglige ved at jeg kan bestille varer når det passer mig og der er ro til det. Jeg sparer enormt meget tid og jeg er sikker på at de varer jeg modtager er af en ordentlig kvalitet, og bliver leveret til tiden.

Hvad er det bedste tips du kan give til én kollega som ikke anvender
Markedspladsen i dag, men som overvejer det?

Jeg kan kun anbefale at prøve at bestille, det er nemt overskueligt og man lærer hurtigt at sætte pris på den tid man spare ved at skulle køre efter varene, samt man spare også at skulle slæbe det ud i bilen og ind i butikken når man kommer hjem igen, så det er fantastisk.

/ Heidii Eriksen
Fru Blomst

FruBlomst (4).JPG

Vad brukar du handla via Marknadsplatsen?
Jag handlar majoriteten av mina snittblommor på Marknadsplatsen. Detsamma gäller binderiartiklar, verktyg, packmaterial, ja det mesta av det vi använder dagligen.

Hur hjälper Marknadsplatsen dig i vardagen?
Marknadsplatsen hjälper mig i vardagen eftersom jag kan beställa varor när det passar mig och jag har tid till det. Jag sparat enormt mycket tid och jag kan vara säker på att det jag får är av hög kvalitet och att det levereras i tid.

Vilket råd skulle du ge till en floristkollega som inte använder Marknadsplatsen idag, men funderar på det?
Jag kan rekommendera att prova på att beställa. Det är enkelt och man lär sig lätt att uppskatta all den tid man sparar när man skulle åkt iväg efter blommor. Och så slipper man släpa ut allting ur bilen och in i butiken. Det är fantastiskt.